TELEVISIE HUREN ALMELO

Wilt u een televisie huren in de buurt van Almelo? In ons assortiment vindt u 4K tv schermen met een beelddiagonaal van onder andere 43, 49 en 65 inch. Deze kunnen op diverse manieren worden geplaatst en zijn te huur voor een goede prijs. U kunt zelf bepalen welke manier van plaatsen uw voorkeur heeft, maar indien gewenst kunnen wij u hierover ook van advies voorzien. Vele partijen uit Almelo kozen er in de afgelopen jaren voor bij ons een televisie te huren.

115″ BEELDSCHERM HUREN

Vindt u een grote televisie nog niet groot genoeg? Geen probleem. Wij verhuren namelijk ook grote indoor led schermen; bijvoorbeeld met een beelddiagonaal van 115 inch. Dit houdt in dat het scherm 2,5 meter breed is en 1,5 meter hoog.

Wilt u meer dan alleen een televisie huren? Wij kunnen het gehele audiovisuele pakket van uw project in Almelo faciliteren. Als u er voor kiest zowel het licht, geluid en/of een podium bij ons te huren, dan zult u profiteren van fijne stapelkortingen.

televisie huren voor projecten in almelo

Wij zorgen voor snelle levering in Almelo

Kiest u er voor een televisie te huren bij Grootbeeldscherm.nl? Dan kiest u voor een leverancier bij u om de hoek. Vanuit Wierden kunnen wij zeer snel voor u klaar staan. Onze ervaren professionals zijn dus bijna altijd in de buurt.

TELEVISIE HUREN VOOR EEN PROJECT IN ALMELO?
Wij beschikken over tv schermen in diverse soorten en maten.