TELEVISIE HUREN HENGELO

Wilt u een televisie huren voor een project in Hengelo? Wij beschikken over een veelvoud 4K tv schermen met een beelddiagonaal van onder andere 43, 49 en 65 inch. Deze leveren wij met een luxueus of robuust statief; aan u de keuze om te bepalen welke u het best bij uw toepassing vindt passen. Door de jaren heen hebben vele partijen uit Hengelo en omstreken gekozen voor onze televisie schermen, u zult dus zeker niet de eerste zijn die kiest voor onze producten en dienstverlening.

115″ BEELDSCHERM HUREN

Zoekt u het nog een slagje groter dan een 65 inch televisie? Dan kunt u er voor kiezen om een 115 inch groot indoor led scherm te huren. Dit type scherm is twee-en-een-halve meter breed en anderhalve meter hoog.

Als allround audiovisueel kunnen wij eveneens het licht, geluid, rigging en/of een podium voor u verzorgen. Kiest u voor een zo’n totaalpakket, dan profiteert u van gunstige stapelkorting. Wij denken dat er weinig leveranciers in de buurt van Hengelo zijn die zo’n mooi pakket kunnen aanbieden.

65 inch televisie in hengelo

Wij zorgen voor snelle levering in Hengelo

Wilt u het liefst een televisie huren bij een regionale specialist? Dan kunt u kiezen voor Grootbeeldscherm.nl; vanuit Wierden kunnen wij u in Hengelo zeer snel van dienst zijn.

TELEVISIE HUREN VOOR EEN PROJECT IN HENGELO?
Wij beschikken over tv schermen in diverse soorten en maten.