TELEVISIE HUREN ZWOLLE

Wilt u een televisie huren voor projecten in Zwolle? Wij beschikken over 4K TV schermen in diverse soorten en maten. De schermen zijn te huur tegen een schappelijke prijs en kunnen op meerdere type statieven worden geplaatst. U kunt zelf bepalen welke van de opties uw voorkeur heeft. Meerdere organisaties uit Zwolle kozen er in het verleden al voor bij ons een televisie te huren.

115″ BEELDSCHERM HUREN

Mochten onze televisies niet groot genoeg zijn voor uw project; dan kan er eveneens gekozen worden voor een 115 Inch Indoor LED Scherm; welke 2,5 meter breed en 1,5 meter hoog is. Is dat nog te klein? Geen enkel probleem: Wij leveren eveneens nog grotere led schermen

PODIUM, LICHT EN GELUID

Bent u op zoek naar 1 aanspreekpunt voor de complete audiovisuele invulling van uw project in Zwolle? Natuurlijk kunnen onze televisies of led schermen geleverd worden inclusief podium, licht en/of geluid.

SNEL GELEVERD IN ZWOLLE

Wij zijn gevestigd in Wierden; centraal in de provincie Overijssel. Dankzij onze gunstige ligging kunnen wij ook in Zwolle snel een televisie leveren tegen redelijke transportkosten.

televisie huren zwolle presentatie op truss statief
TELEVISIE HUREN VOOR EEN PROJECT IN ZWOLLE?
Wij beschikken over tv schermen in diverse soorten en maten.