Truss carré huren – Fraaie trussconstructies

Wilt u een fraaie truss carré huren voor uw project? Met onze honderden strekkende meters truss gaan wij regelmatig op pad om in opdracht van onze cliënten een fraaie opstelling te bouwen welke exact aan de vooraf besproken eisen voldoet. Wij begeleiden het gehele traject, van opbouw tot en met afbouw, zodat u nimmer voor ongewenste verrassingen komt te staan.

Truss carré huren in een compleet pakket

Wij bieden de mogelijkheid een trussconstructie te huren als onderdeel van een op maat gesneden audiovisueel pakket. Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken of bijvoorbeeld onze project-/sfeerverlichting, audio-apparatuur en/of kwalitatief hoogwaardige LED Walls eveneens een meerwaarde kunnen zijn voor uw project. Ideaal wanneer u slechts één leverancier preferereert welke u op dit vlak volledig kan ontzorgen.

Truss carré huren voor een scherpe prijs

Grootbeeldscherm.nl is een audiovisueel specialist welke reeds vele decennia talrijke projecten van een passende trussconstructie voorziet. Ondanks onze kennis en rijke ervaring zijn wij echter nooit een van de belangrijkste aspecten uit het oog verloren, namelijk de betaalbaarheid. Wij hanteren wij niet alleen zeer concurrerende verhuurtarieven, ook de kosten voor op- en afbouw zullen u zeker niet doen schrikken. Tenslotte kunt u altijd vertrouwen op onze flexibiliteit, hetgeen wellicht lastig in waarde is uit te drukken, maar waarvan u achteraf de waarde van zult inzien.

Wij leveren truss in binnen- en buitenland

Wij zijn vereerd dat vele partijen ervoor kiezen gebruik te maken van onze truss voor uiteenlopende projecten op zowel lokaal, regionaal, landelijk als internationaal niveau. U kunt hierbij  onder andere denken aan concerten in de grotere concert venues van Europa,  vakbeurzen in binnen- en buitenland, showrooms voor productpresentaties en bijeenkomsten in de bekendere congrescentra van ons land. Enkele voorbeelden van locaties waar wij onze truss hebben mogen leveren zijn:

– RAI Amsterdam
– Ahoy Rotterdam
– Jaarbeurs Utrecht
– Brussels Expo (Be)
– ROC Twente, Almelo
– Hannover Messe (Dui)
– Oude Markt, Enschede
– Ethias Arena Hasselt (Be)
– TUI ArenA Hannover (Dui)
– Weelde depot, Ravels (Be)
– Radio Kootwijk, Apeldoorn
– Evenementenhal Hardenberg
– Luchthaven Twente, Enschede
– Parc Expo Rennes, Rennais (Fr)
– Beursterrein Walibi, Biddinghuizen
– World Trade Center Twente, Hengelo
– Kamp Britse Defensie, Bergen-Belsen (Dui)
– Parc des Exposition Nord-Villepinte, Parijs (Fr)

Bovenstaande lijst is een zeer beknopte samenvatting van locaties waar wij onze truss hebben mogen opbouwen. Wenst u gaarne aanvullende referenties te ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Maatwerk trussconstructies naar uw wens

Bij de bouw van een truss carré maken wij doorgaans gebruik van vierkante X30 truss. Zoekt u echter geen truss carré, maar wenst u gebruik te maken van een anderen/afwijkende trussconstructie? Ook dit is voor ons natuurlijk geen enkel probleem. Met ons bouwkundig inzicht kunnen wij in samenspraak met u degelijke constructies bouwen welke aan uw wensen voldoet.

Truss carre huren voor uw project?
Grootbeeldscherm.nl plaatste reeds een truss carre bij vele evenement.