LED SCHERM KOPEN

Wilt u een led scherm kopen? Grootbeeldscherm.nl biedt u gaarne professionele ondersteuning bij de aanschaf van een prachtig videoscherm. Wij zijn reeds sinds 2007 gespecialiseerd op het gebied van indoor & outdoor LED schermen en beschikken hierdoor over een uitgebreid netwerk en bovengemiddeld veel productkennis. Op deze pagina pogen wij een duidelijk beeld te schetsen van de talrijke mogelijkheden.

KWALITATIEF HOOGWAARDIG GBS LED SCHERM KOPEN

Wilt u een GBS LED Scherm kopen? In dat geval kiest u voor een serie welke helemaal naar onze wens wordt samengesteld. Geen massaproductie, maar maatwerk schermen van zeer hoge kwaliteit. Hiermee kunnen wij onze klanten het best denkbare resultaat aanbieden. Hier hangt een aardig prijskaartje aan, echter staat daar staat wel een uiterst duurzaam product tegenover. U zult tevens profiteren van een goede garantieregeling en after sales service van onze professionals.

> De hoogste kwaliteit
> Uitstekende garantiebepalingen
> Professionele ondersteuning van Grootbeeldscherm.nl

Op onze referentiepagina kunt u zien wat u van deze schermen kunt verwachten.

  • gbsp2 led scherm kopen
  • led scherm kopen - gbsp2

TE KOOP:   P3.91 Indoor LED Scherm

Buitenkansje. 10,00m2 P3.91 Indoor LED scherm. Wereldspelers als ING, Singapore Airlines, Red Bull, Oracle en BNP Paribas maakte naar volle tevredenheid gebruik van deze led walls met strakke beeldkwaliteit. Informeer snel naar de scherpe prijs. Interesse? Wees er snel bij!

> Cabinets: 50 x 50cm
> 100% functionerende pixels
> Geleverd inclusief spare parts
>
Goede staat: ca. 1.500 branduren
> Optioneel: Sending box + videoprocessor
Inclusief:   Neutrik Ethercon + Powercon kabels
Krachtige SMD2427 Nationstar LEDs, golden wire

Krachtige SMD2427 diodes zorgt voor aanzienlijk meer helderheid dan de meeste indoor led schermen. Uitermate geschikt voor showrooms, etalages, verhuur en anderen toepassingen. Weg = weg.

> Zie ook:   LED Reclamezuilen

Profiteer van de briljante kleurweergave, hoge contrastwaarde en gebruiksvriendelijke hardware.

TE KOOP:   P8 DIP Outdoor LED Scherm

Tweedehands 6,30m2 DIP Outdoor LED Scherm. Dankzij enorme helderheid ook bij zonlicht goed zichtbaar. Aluminium cabinets; kant-en-klaar in fame gebouwd. Vanwege de gebruikssporen voor een hele fraaie prijs over te nemen. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

> Cabinets: 76,8 x 51,2cm
> Aluminium, circa 21kg/ps
> Geleverd inclusief spare parts
> Kant-en-klaar in frame gebouwd
Inclusief: Hanging bars & Flightcases
> Optioneel: Sending Box + Video Processor
Inclusief:   Neutrik Ethercon + Powercon kabels

Informeer naar de scherpe prijs. Direct leverbaar.

goedkoop led scherm kopen in overijssel

LED SCHERM KOPEN VOOR RENTAL & VASTE INSTALLATIE

Wij bieden u de mogelijkheid voor ieder project een geschikt LED Scherm te kiezen. U bent daarom bij ons aan het juiste adres wanneer u een LED Scherm wilt kopen welke u wilt gaan gebruik voor de verhuur, maar ook als u een groot scherm zoekt voor een vaste installatie. Kom eens bij ons langs om de talrijke mogelijkheden te bespreken.

MARKTCONFORME GARANTIE, DE BESTE SERVICE

Marktconforme garantiebepalingen, gekoppeld aan onderscheidende service. Dat is wat u van ons kunt verwachten bij de aankoop van een nieuw GBS LED Scherm. Wij bieden klanten vele reserveonderdelen, scherpe tarieven voor diensten buiten de garantieperiode en snelle probleemoplossing door specialistische kennis en 13 jaar ervaring.

MEER INFORMATIE ONTVANGEN MBT DE VERKOOP VAN LEDSCHERMEN?

Onze professionals voorzien u graag van kundig advies wanneer u zich aan het oriënteren bent of narrowcasting/ het kopen van een led wall ook voor u tot de mogelijkheden behoort. Ze verstrekken graag aanvullende productinformatie, maar het is eveneens mogelijk om een afspraak te maken om producten met eigen ogen in Overijssel te komen aanschouwen. U weet zo al voor aankoop wat u van een product kunt verwachten.

GROOT LED SCHERM KOPEN – OP VOORRAAD IN OVERIJSSEL
WIJ BEHOREN TOT DE MEEST ERVAREN LED SCHERM SPECIALISTEN.