LED SCHERM KOPEN

Wilt u een led scherm kopen? Grootbeeldscherm.nl biedt u gaarne professionele ondersteuning bij de aanschaf van een prachtig videoscherm. Wij zijn reeds sinds 2007 gespecialiseerd op het gebied van indoor & outdoor LED schermen en beschikken hierdoor over een uitgebreid netwerk en bovengemiddeld veel productkennis. Op deze pagina pogen wij een duidelijk beeld te schetsen van de talrijke mogelijkheden.

LED SCHERM KOPEN MET DE BESTE KWALITEIT

Als verhuurder hebben wij ons in het topsegment gepositioneerd. Onze LED schermen behoren tot de crème de la crème op de visuele markt. Mede hierdoor kozen topmerken als Singapore Airlines, Red Bull, ING Nederland, BNP Paribas, Enel & Oracle er voor gebruik te maken van onze producten. De ledwalls welke wij verhuren zijn grotendeels speciaal voor ons op maat gemaakt en bestaan louter uit A-kwaliteit onderdelen. Geen massa product, maar maatwerk zonder concessies op kwaliteitsniveau. Dit levert een uiterst duurzaam product op, waar lange tijd van kan worden geprofiteerd.

Op onze referentiepagina kunt u zien wat u van deze schermen kunt verwachten.

led scherm kopen - vanuit overijssel, door heel Nederland

EEN BUDGETVRIENDELIJK LED SCHERM KOPEN

Al sinds 2007 verhuren wij led schermen; hierdoor behoren wij tot de meest ervaren spelers op de markt. Regelmatig bezoeken wij meerdere led scherm fabrikanten en producten van led control systems. Hierdoor blijven wij altijd up-to-date en weten wij exact bij welke aanbieders led schermen ingekocht kunnen worden met een kwaliteit welke gelijk ligt – of beter is – dan een groot deel van het aanbod op de Europese markt. Weliswaar niet gelijk aan de kwaliteit van de ledwalls welke wij verhuren, maar wel een zeer competitieve prijs en natuurlijk ook ‘gewoon’ een goede (after sales) service. Deze LED schermen zijn vaak voorradig en zeer snel leverbaar.

WIJ ZIJN EEN ZEER SPECIALISTISCH BEDRIJF

Wij verhuren led schermen sinds 2007 en sinds 2009 is dit type product zelfs onze core business. Dankzij meer dan 10 jaar specialisatie bieden wij onze klanten bovengemiddeld veel kennis. Mochten er een keer problemen optreden, het blijft immers techniek, dan zijn wij in de meeste gevallen in staat om deze zelf en snel te verhelpen.

BUITENKANSJE:  TWEEDEHANDS LED SCHERM KOPEN

Dankzij verversing van ons aanbod komen er soms tweedehands led schermen beschikbaar, welke u tegen een zeer scherpe prijs kunt kopen. Aangezien wij zeer voorzichtig zijn met onze apparatuur, verkeren de aangeboden meestal producten in goede staat. Als er geen melding wordt gemaakt van gebruiksschade, zullen alle leds functioneren.

TE KOOP:   P8 DIP Outdoor LED Scherm

Tweedehands 6,30m2 Outdoor led scherm met lichte gebruiksschade. Dankzij enorme helderheid ook bij zonlicht goed zichtbaar. Aluminium cabinets; kant-en-klaar in fame gebouwd. Vanwege de gebruikssporen voor een hele fraaie prijs over te nemen.

> Cabinets: 76,8 x 51,2cm
> Aluminium, circa 21kg/ps
> Geleverd inclusief spare parts
> Kant-en-klaar in frame gebouwd
Inclusief: Hanging bars & Flightcases
> Optioneel: Sending Box + Video Processor
Inclusief:   Neutrik Ethercon + Powercon kabels

Informeer naar de scherpe prijs. Direct leverbaar.

goedkoop led scherm kopen in overijssel

RENTAL LED SCHERMEN & VASTE INSTALLATIE

Wij bieden u de mogelijkheid voor ieder project een geschikt LED Scherm te kiezen. U bent daarom bij ons aan het juiste adres wanneer u een LED Scherm wilt kopen welke u wilt gaan gebruik voor de verhuur, maar ook als u een groot scherm zoekt voor een vaste installatie. Kom eens bij ons langs om de talrijke mogelijkheden te bespreken.

MARKTCONFORME GARANTIE, DE BESTE SERVICE

Marktconforme garantiebepalingen, gekoppeld aan onderscheidende service. Dat is wat u van ons kunt verwachten bij de aankoop van een nieuw GBS LED Scherm. Wij bieden klanten vele reserveonderdelen, scherpe tarieven voor diensten buiten de garantieperiode en snelle probleemoplossing door specialistische kennis en 13 jaar ervaring.

VOOR WELKE TOEPASSINGEN KUNT U EEN GROOT LED SCHERM KOPEN

Etalagescherm
Bedrijventerrein

Tankstation
Sportcomplex

Winkel
Wasstraat

Bedrijfsgevel
Publieke ruimte 

Showroom
>
 Winkelcentrum

> Tekstkar
Enzovoorts

MEER INFORMATIE ONTVANGEN MBT DE VERKOOP VAN LED SCHERMEN?

Onze professionals voorzien u graag van kundig advies wanneer u zich aan het oriënteren bent of narrowcasting/ het kopen van een led wall ook voor u tot de mogelijkheden behoort. Ze verstrekken graag aanvullende productinformatie, maar het is eveneens mogelijk om een afspraak te maken om producten met eigen ogen te komen aanschouwen. U weet zo al voor aankoop wat u van een product kunt verwachten.

LED SCHERM KOPEN VOOR EEN GOEDE PRIJS
WIJ BEHOREN TOT DE MEEST ERVAREN LED SCHERM SPECIALISTEN.