– TELEVISIE HUREN –

Bij Grootbeeldscherm.nl kunt u eveneens zeer fraaie 4K LED televisies huren met een beelddiagonaal van 43, 49, 65 of 82 Inch. Deze grote TV schermen worden regelmatig gehuurd door bedrijven en organisaties welke een boodschap willen presenteren, bijvoorbeeld tijdens een presentatie of in een stand tijdens een belangrijke vakbeurs.

49 Inch Televisie Huren

Onze 49 Inch LED televisies beschikken over een beeldscherm met een 4K resolutie, U hoeft zich dan ook geen zorgen te maken over de beeldkwaliteit. Wist u trouwens dat een 4K tv-scherm maar liefst 4x zoveel beeldpunten biedt als een Full HD televisie?

Breedte                      1,10 meter
Hoogte                       0,64 meter
Beeldoppervlak       0,74 vierkante meter

65 Inch Televisie Huren

Met onze 65 Inch beeldschermen profiteert u van een UHD 4K resolutie, hierdoor weet u zeker dat beelden haarscherp weergegeven kunnen worden. Inbegrepen bij de huurprijs zijn een (truss)standaard, 10 meter elektrakabel, HDMI-kabel en een verdeelblokje.

Breedte                      1,45 meter
Hoogte                       0,83 meter
Beeldoppervlak       1,20 vierkante meter

televisie huren voor projecten in overijssel. o.a. hardenberg zwolle en deventer
televisie verhuur in twente. o.a. almelo hengelo en enschede

85 Inch Televisie Huren

De grootste TV-schermen in ons assortiment. Kan een uitstekende optie zijn voor presentaties in middelgrote ruimten. De TV wordt standaard geleverd inclusief (truss)standaard, 10 meter elektrakabel, HDM-kabel en een verdeelblokje.

Breedte                      1,90 meter
Hoogte                       1,08 meter
Beeldoppervlak     2,05 vierkante meter

115 INCH BEELDSCHERM HUREN

Wij bieden u eveneens de mogelijkheid een scherm te huren met een beelddiagonaal van maar liefst 115 inch. Dit P1/P2 LED scherm biedt HD+ resolutie en zal dankzij een helderheid van 1200 nits in een ruimte met veel daglicht nog beter zichtbaar zijn dan een televisie.

Breedte                      2,50 meter
Hoogte                       1,50 meter
Beeldoppervlak       3,75 vierkante meter

Televisie huren in een compleet audiovisueel pakket

Indien gewenst kunnen wij u van een compleet audiovisueel pakket voorzien, een invulling volledig naar uw smaak. Dit houdt in dat wij meer dan enkel LED Televisies verhuren. U kunt bij ons eveneens terecht wanneer u op zoekt bent naar de juiste geluidsapparatuur, (sfeer)verlichting, cameraregistratie of podium voor uw evenement.

televisie huren in de regio hardenberg enschede zwolle deventer hengelo almelo gelderland
televisie huren in omgeving almelo hengelo enschede zwolle hardenberg deventer overijssel

Televisie huren tegen een zeer scherp tarief

Ons bedrijfsvoering kenmerkt zich door de betaalbare topkwaliteit. Zo leveren wij 4K LED Televisies van een gerenommeerd A-merk, zonder de betaalbaarheid uit het oog te verliezen. Onze producten zijn niet enkel scherp geprijsd, de tarieven voor onder andere plaatsing en bezorging liggen eveneens liggen eveneens lager dan bij de meeste leveranciers op de audiovisuele markt. Tot slot kunt u immer leunen op onze kennis en flexibiliteit, hetgeen misschien wel onze grootste kracht is.

Ons uitgebreide verzorgingsgebied

Grootbeeldscherm.nl is een Twentse onderneming welke lokaal, regionaal, landelijk en internationaal actief is. In Overijssel worden wij voor vele toepassingen ingeschakeld om een grote televisie te plaatsen. Veelal zijn wij aanwezig in de omgeving van de steden Almelo, Hengelo, Enschede, Zwolle, Deventer en Hardenberg. Verder weg van huis worden onze TV schermen regelmatig ingezet tijdens (internationale) beurzen en grote projecten waar wij een compleet audiovisueel pakket mogen leveren. Wij plaatsten onze televisies onder andere bij:

televisie huren overijssel deventer salland rijssen almelo hengelo enschede twente zwolle deventer
televisie huren overijssel almelo enschede hengelo twente deventer zwolle

Televisie huren op een stevig statief

Wenst u gaarne een televisie te huren inclusief statief? Dit is bij Grootbeeldscherm.nl vanzelfsprekend geen enkel probleem. Wij beschikken in ons assortiment over diverse soorten statieven. Hierbij kunt u denken aan: Truss-statieven en een luxueuze variant. U kunt zelf bepalen welke variant uw voorkeur geniet.

Informeer naar de mogelijkheden

Bent u benieuwd of wij met ons uitgebreide assortiment en onze rijke ervaring iets voor u kunnen betekenen? U bent van harte welkom bij ons aan de zaak, zodat wij u onze producten kunnen demonstreren. Dat biedt direct de mogelijkheid om samen te brainstormen over de perfecte audiovisuele invulling voor uw evenement.

Wilt u een 43, 65 of 82 inch televisie huren voor uw project?
Neem vrijblijvend contact op en ontdek de talloze mogelijkheden.