Nieuws

Te koop: 11,80m2 P8 Outdoor LED Scherm

Bent u op zoek naar een fraai groot Outdoor LED Scherm tegen een zeer schappelijke prijs? Wij bieden een P8 LED Scherm met een beeldoppervlak van 11,80 vierkante meter te koop aan tegen een zeer scherp tarief. Wilt u meer te weten komen over deze aanbieding? Lees rustig verder op deze pagina.

Nieuws
Nieuws

Nieuw in de verhuur: 4K Ultra HD Televisies!

Grootbeeldscherm.nl verhuurt sindskort eveneens TV-schermen met een beelddiagonaal van 43 en/of 65 Inch en een zeer fraaie 4K Ultra HD beeldresolutie. Deze nieuwe televisies geven uw boodschaap haarscherp in het groot weer en zijn zodoende een populair product welke wij reeds bij diverse bedrijfspresentaties en tijdens diverse beurzen hebben mogen plaatsen.

Nog meer mogelijkheden dankzij nieuwe Proswitches!

Wij hebben geïnvesteerd in nieuwe LED Video Proswitches waarmee u een grote videowall kunt configureren bestaande uit verschillende schermen. Het geheel is vervolgens plug’ n play en zeer eenvoudig te bedienen met slechts 1 centrale computer. Ga met ons in gesprek en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Nieuws
Nieuws

Draadloze High-Power 50W RGBWA+UV Hex Pars!

Met deze nieuwe lampen verlossen wij u van een brei aan kabels. Scheelt niet alleen veel werk, ziet er ook nog eens een stuk strakker uit! Deze draadloze lampen zijn uitgerust met vier krachtige 12 watt chips, waardoor ze zelfs overdag voldoende licht genereren om sfeerverlichting weer te geven. De lampen zijn eenvoudig met een afstandsbediening, of zelfs met een app op uw telefoon, te bedienen.

Maak kennis met onze GBSP3 LED Schermen!

Transfernieuws: Grootbeeldscherm.nl heeft zich versterkt met maar liefst 24 vierkante meter aan GBSP3 LED Schermen! Deze nieuwe aanwinst onderscheid zich dankzij grote SMD2724 diodes op het gebied van lichtsterkte, kleurweergave en kijkhoek. Maak ook kennis met de magnifieke HD-plus beeldkwaliteit.

Nieuws
Nieuws

Verrassend leuk: Catchbox tijdens uw congres!

Ook een gooi doen naar een geslaagd congres? Denk aan de catchbox! Gooi de microfoon het publiek in en zie wat er gaat gebeuren. U zult zien dat dankzij de catchbox discussies automatisch aangezwengeld worden. De perfecte manier om de interactie met uw gasten te vergroten. De catchbox is vanaf nu te huur bij Grootbeeldscherm.nl

Creër eenvoudig uw eigen Social Media Wall

Organisatoren van vele evenementen pogen de interactie met de aanwezige gasten te vergroten. Dit kan op vele manieren; bijvoorbeeld door een groot videoscherm te gebruiken als social media wall. Wij beschikken over de benodigde software waarmee u eenvoudig een social media wall kunt ontwikkelen

Nieuws
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Houd dan onze website goed in de gaten